Soka Spedition

24 juli 2018

Soka Spedition ApS flytter adresse pr. 1. august 2018

 

Kære kunde / Leverandør

Venligst notér, at vi flytter fra nuværende adresse i 8000 Aarhus til nedenstående adresse, og vores nye adresse er derfor som følger fra 1 August 2018 :

Soka Spedition ApS

Godthåbsvej 21

8660 Skanderborg

Danmark

Telefoner, E-mail, bankoplysninger og den gode service mv. fortsætter uændret som hidtil.

Vi vil også få lager på den nye adresse, hvorfor alle forsendelser, som skal håndteres på vort lager, skal mærkes tydeligt med att. Soka Spedition.

Hvis I har spørgsmål, så tag venligst kontakt til Søren Schmidt Christensen // ssc@soka.dk // +45 29394223

 

 

Soka Spedition

9 februar 2016

EU og FN ophæver sanktioner mod Iran

Det er glædeligt at kunne meddele, at EU og FN den. 16 januar har valgt at ophæve de sanktioner og embargoer mod Iran, som har medført, at kun ganske få varegrupper har kunne passere landets grænser.

Soka Spedition har løbende haft transporter til Iran på trods af sanktionerne, men nu er vi klar til at udvide antallet af transporter til og fra Iran, og vi håber derfor, at vi kan være behjælpelige med at få dit gods sikkert til og fra Iran.

Vi tilbyder både køl/frys i køletrailere med temperatur-logger, samt almindeligt industrigods i gardintrailere. Derudover har vi via vores agent et stærkt netværk indenfor projekt- og specialtransporter, hvorfor ingen opgave i princippet er for stor.

Det er vigtigt, at notere sig følgende i denne sammenhæng; varer og selskaber med oprindelse/ejerskab, der kan forbindes/relateres til USA, er stadigvæk omfattet af sanktionerne, så disse varer har vi fortsat ikke mulighed for at transportere.

 

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi står naturligvis til disposition ved eventuelle spørgsmål. 

Mvh. Soka Spedition

Ekstra Grænsekontrol i Europa

16 september 2015

Ekstra Grænsekontrol i Europa

Den seneste tids hændelser med massive flygtningestrømme fra Syrien, berører nu forskellige grænseovergange i specielt Østeuropa. Der foretages derfor ekstra grænsekontroller ved grænserne i bl.a. Ungarn, Serbien, Kroatien, Rumænien, Slovenien og Østrig.
Dette kan betyde en øget transittid, og dermed også længere leveringstid generelt.
Vi håber på jeres forståelse herfor, og vil naturligvis informere jer individuelt, hvis ovennævnte rammer jeres transport.

Soka Spedition

19 august 2015

Artikel fra Transporttidende

I forbindelse med generationsskiftet, har Transporttidende bragt følgende artikel.

Klik Her

Soka Spedition

7 august 2015

Ny hjemmeside

Kære kunde/leverandør

Efter længere tids tilløb er det en glæde, at vi er gået i luften med vores nye hjemmeside. 

Med det nye design håber vi ikke blot, at du synes den ser meget mere moderne ud, vi håber også du synes den er nemmere at anvende. Vi har bl.a. lavet en forespørgsels form, og derudover ønsker vi også at give et billede af, hvad vi laver, og hvad vi er gode til, som du kan læse mere om under de enkelte transportformer i menuen.

Vi håber, at du finder hjemmesiden spændende, og vi tager selvfølgelig gerne imod ris og ros.

Mvh Soka Spedition