Historie

Soka Spedition blev etableret i 1982. Vi har gennem alle årene arbejdet med transport til/fra Østeuropa, det ”gamle” Østeuropa, Grækenland, Baltikum og Mellemøsten og har derved oparbejdet en ekspertise og know-how, som gør, at vi tilbyder vore kunder den bedste service på disse områder.

Vi benytter både danske og udenlandske vognmænd. Alle biler er monteret med telefon, mail/fax. Dette gør, at det altid er muligt for os at holde vore kunder orienteret om, hvor bilerne befinder sig.

Soka Spedition træffes døgnet rundt – året rundt.

Vi arbejder hovedsageligt med transport af tørgods, såvel delpartier som full loads, til og fra ovennævnte destinationer. Et af vore specialer er ekspressforsendelser. Vi har gennem årene oparbejdet et netværk af vognmænd med forskellige biler, som gør, at vi udfører såvel små som store ekspressforsendelser.
Vi udfører desuden alt fra ADR-transporter til specialtransporter, og vi siger stort set aldrig nej til en opgave, men gør vort ypperste for at hjælpe kundens gods frem.
Soka Spedition udfører alle transporter, uanset størrelse, med en høj grad af service og integritet overfor vore kunder.

I sommeren 2015 blev Soka Spedition solgt af Karen Marie Christensen til sin søn, Søren Schmidt Christensen som led i et generationsskifte. Karen Marie Christensen gik desværre bort i sommeren, 2016, men hendes ånd omkring service og en proaktiv tilgang til opgaverne er fortsat en vigtig del af firmaet.